среда, 10 марта 2021 г.

Відгуки читачів на роман Валентина Тарасова "Любий розпусник"

 Маленькі та великі авторські радощі...

Відгуки читачів на роман "Любий розпусник"
Ирина Булда
Читала "Любий розпусник": найвеселіша книга останніх років, сміялася від душі. Море позитиву і гарних емоцій
Тетяна 04.03.2021 20:25
Як іноді корисно розгрузити мізки від буденності! Днями `на одному диханні` прочитала роман «Любий розпусник». Кохання, детектив, пригоди, жарти, інтрига до останнього рядка! Дуже сподобався головний герой - такий справжній не надуманий. Кожну подію переживала з ним! Йому можна простити все - адже молодість самий найкращий час, і в думках ми з задоволенням повертаємося в неї. Упевнена, що сторінки цього захоплюючого роману принесуть задоволення кожному читачу! Дякую, із нетерпінням чекаю на нові творіння автора...
Катерина 23.12.2019 23:22
Книга по закінченні читання залишила у мене смак, як після келиха гарного шампанського- легка, тонізуюча та надзвичайно іронічна. Досить яскраві і не пласкі образи головних героїв. Ну а сюжетні колізії та всі курйозні моменти- і переживала , і щиро від душі сміялася в процесі читання теж. Пригоди пана Ланового - бабія, волоцюги та невиправного гульвіси чимось нагадали мені добре знаного Вам Свирида Петровича Голохвастова та культовий фільм "За двома зайцями". А в його особі, здається, втілилися всі еталонні чесноти та недоліки сучасного чоловіка. Також я не очікувала, а тому і дуже зраділа, що панночці Єлизаветі таки вдалося приборкання Норовливого, а сам невиправний Спокусник все ж здався на милість Амура та справжніх щирих почуттів. До речі, а випадково чи не панночка Кендюх в подобі гарнющого Амурчика з крильцями зображена на титульній сторінці?
Люба 07.12.2019 21:42
Звітую)- купа позитивних вражень, захоплює з першої сторінки, читається легко, неначе дивишся комедійний фільм з нотками детективу.Було дуже, дуже смачно, тому що хотілось розтягнути задоволення від читання!!!
Любовь 21.11.2019 14:51
Надзвичайно захопливий сюжет , легко читається, я весь час посміхаюсь, смакую розтягуючи задоволення.
Оксана 06.10.2019 21:37
Звісно назва спершу насторожила при покупці;) Але Ви знаєте, що сталось: за два вечори на одному диханні і з постійною посмішкою! Якраз те, що потрібно було! Не знаю, як Вам вдалось, але насправді так просто і одночасно справді весело! Молодці! Натхнення на нові не менш цікаві і захоплюючи історії!


Комментариев нет:

Отправить комментарий